Sådan Kommer Du Igennem Dit Brud – heldagskursus

Jeg kan ind imellem tydeligt huske, hvordan det var at sidde fast i min skilsmisse og tænke, at jeg aldrig ville komme igennem det, fordi det bare føltes som om det blev ved og ved.

Hver gang jeg lige syntes, at jeg kunne få lidt luft og ikke havde mine tanker begravet i mit brud, dukkede der et eller andet op, der rippede fuldstændig op i såret igen, som dengang jeg, ved et tilfælde, helt Will og Grace’sk, fik en besked på min telefonsvarer fra vores rejsebureau, der bad om at få stavet “mit” efternavn til billetterne til den Paris tur vi havde bestilt til nytåret – problemet var bare at “vi” ikke havde bestilt noget som helst nytårspariserromantik, for han var flyttet et halvt år forinden, og det var ikke mit navn, rejsefyren nævnte, men derimod min eks’es yoga instruktørs…som jeg ikke vidste, at han dyrkede dén slags “Hundestillingen” med.

Eller som dengang han proklamerede, at nu skulle fordelingen af vores datter ske så det passede med hans nye kæreste og hendes eksmands fordeling af deres børn, for min eks ville gerne have kærestetid alene med hende, så de ikke havde børn hele tiden – (en af de der, i mine øjne, mærkelige måder at anskue det at have børn på – som om det er noget man, bare fordi man er skilt og får en kæreste, sådan vælger til og fra efter forgodtbefindende – men måske er det bare mig?!)

Eller som alle de andre gange, der opstod et eller andet, jeg igen skulle forholde mig til, hvor jeg på en eller anden måde fik sat mit eget liv i et uheldigt perspektiv, fordi jeg sammenlignede der, hvor jeg var, med dér hvor han var, og jeg syntes hele tiden jeg trak nitten, fordi jeg ikke havde fundet mig en god mand, der ville giftes med mig og have familie med mig og holde om mig om natten og hjælpe mig med at være forælder og støtte mig når jeg var ved at vælte og tage mig med til Rom og købe blomster til mig, og så videre.

Men så tog fanden ved mig – ikke om jeg ville bruge mit liv på at gå rundt og begræde mit liv, for det er det eneste jeg har, og jeg ville noget mere med det – så jeg gik i gang med en kæmpe mental oprydning og i den proces fik jeg lært en masse om mig selv, om sorgproces, om skilsmisse og om, hvordan jeg kunne komme, ikke kun helskindet igennem det, men igennem det på en måde, så livet igen kunne ses i farver. Og de bedste af de redskaber og det  bedste af den viden, har jeg samlet til et fantastisk heldagskursus til dig, der kender til at sidde fast, og som føler at du enten står helt stille, eller bliver slået hjem, hver gang du kommer på banen.

Men du skal være hurtig, for der er kun plads til de første 24, der kunne tænke sig en dag helliget værktøjer og redskaber til at komme igennem deres brud – om det er et kærestebrud eller en skilsmisse. Om du har, eller ikke har børn. For både mænd og kvinder. I København.

Kurset er både lavpraktisk og terapeutisk – Du får blandt andet:

  • En grundig gennemgang af skilsmissens/bruddets 4 faser og hvad det betyder for dig og din proces.
  • 5 Øvelser til at fokuserer på DIT liv, så der igen kan komme bevægelse i det.
  • 3 metoder til at stå ved dig selv, så du ikke hele tiden tænker på “hvad nu hvis” eller “Gid jeg…”
  • 5 gode råd til at sætte gang i en fastlåst proces
  • Konkrete forslag og gavnlige links til at få dit liv til at blomstre
  • samt en uvurderlig workbook med alle øvelserne til at tage med hjem.

Og der er plads til at du kan komme på banen med det, du synes er sværest – og der er mulighed for sparring på tværs, så vi alle kan drage nytte af hinandens erfaringer.

Lyder det som noget du har lyst til og brug for? Så klik lige her for at læse mere om det praktiske og hvordan du tilmelder dig – Jeg glæder mig til at se dig og hjælpe dig på vej.

Kærlig hilsen,

Christina Copty

Reklamer

Om Christina Copty

psykoterapeut
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Skilsmisse og Adskillelse, Tilbud til dig og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s