Valentine’s Day and all that jazz

Skal du fejre Valentine’s, eller springer du over, fordi du synes det er noget amerikansk candy floss?

Da jeg for en del år siden boede i USA blev det tydeligt for mig, at Valentine’s faktisk er en ganske sød tradition, der ikke er mere pengefikseret end begravelser, hvad angår blomsterhandlere, og en del billigere end julen, der også er hjerternes fest, så argumentet for at man ikke skal fejre det fordi det er en kommerciel pengemaskine preller af på mig. Jeg elsker enhver mulighed for at fejre noget, der har med kærlighed at gøre, fordi jeg bliver berørt og glad.

Og for mit vedkommende kan man sagtens undlade blomsterne, Hallmark kortene og chokoladen, og nøjes med at sende mig en sms, eller en fb hilsen – det handler i det store hele om at Valentine’s er en bekvem påmindelse om at huske dem, der betyder noget, og så lige sige det til dem.

Så min opfordring til dig er, at du, selvom du er en selvudnævnt: “sådan en, der hverken vil giftes eller fejre noget som helst opreklameret lort”, sender bare een sms afsted – hvis ikke du har en kæreste, du elsker, så til en god ven, dit barn eller din mor – jeg er sikker på at deres hjerte bliver en grad varmere af det. Og det kan vi vist alle bruge i denne småkolde tid.

Jeg ønsker dig i hvert fald en kærlighedsfyldt dag den 14. og håber at vi alle ind imellem vil huske, hvor meget det betyder at få at vide, at vi er værdifulde og værdsatte.

Happy Valentine’s Day

 

Reklamer

Om Christina Copty

psykoterapeut
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s