Brug din sunde fornuft!

Igår hørte jeg en historie, jeg føler mig forpligtet til at fortælle videre til skræk og advarsel – og som opfordring til at bruge din sunde fornuft, når du vælger behandling, især hvis du hælder til det spirituelle, hvor du kan få en forklaring, der stiller spørgsmål til din oplevelse – forhold dig kritisk og lad være med at tage alting for gode varer.

En af mine venner blev ringet op af sin ekskæreste i forgårs, da han var på vej på arbejde. Hun havde været ude for en voldsom oplevelse, som havde rystet hende. Han vendte straks om og tog tilbage for at være sammen med hende. Det her er, hvad hun fortalte ham:

Dagen før, altså i onsdags, var hun taget ud til en mand her i København, der åbenbart specialiserer sig i healings-massage, og som er “uddannet” i Sydamerika. Hun og hendes ekskæreste går meget op i “energier” og eftersom hendes ekskæreste havde været der og anbefalet hende at besøge ham, gik hun til “massøren” i god tro.

Manden har klinik i sit eget hjem, og havde inviteret hende indenfor. Han havde bedt hende tage alt tøjet af, hvilket hun havde gjort (Allerede her: brug din kritiske sans, hvis nogen beder dig tage tøjet af, så spørg, hvad det skal til for – og lad være, hvis du ikke føler dig tilpas, hendes ekskæreste var for eksempel ikke blevet bedt om at tage underbukserne af, da han havde været hos ham).

Dernæst havde manden masseret hende, hvorefter hun havde fået det meget skidt og spurgt om hun måtte lægge sig (kritisk sans: Hvis du får det så skidt af en behandling, og du har brug for at hvile dig, så gør det et andet sted, især hvis du allerede har en underlig følelse omkring det, der sker). Han havde tilbudt hende at bruge sin egen seng at hvile sig i, og havde forklaret hende, at det hun oplevede, var del af det energi-arbejde han laver, og at det kan føles voldsomt. Hun lagde sig, nøgen, ind i mandens seng og mistede bevidstheden.

Hun kom lejlighedsvis til bevidsthed men kunne ikke stoppe ham fra at krænke hende, for hun kunne ikke bevæge sig, kun sige “lad være”. Hun var hos ham frem til torsdag morgen, hvor han igen forklarede hende at det var energi-arbejde, og at han havde overført kraft til hende på den måde, og at det var helt almindeligt i den spirituelle retning han udøver (i Danmark kalder vi det voldtægt).

Hun tog derfra og ringede til sin eks, der fortalte mig historien igår. Desværre har hun ikke taget den nødvendige konsekvens at gå til politiet, for hun godtager mandens version om energi arbejde, og har ikke brugt sin sunde fornuft til at indse, at hun givetvis er blevet bedøvet, sikkert ved hjælp af rohypnol, og er blevet seksuelt krænket af en mand, der påstår at være massage-healer, men som i virkeligheden er voldtægtsforbryder.

Så pas på derude – brug din sunde fornuft, og hvis noget ikke føles rigtigt, så stol på din intuition og gå derfra. Konsekvenserne kan være forfærdelige, hvis ikke du lytter til dig selv.

Kærlig hilsen,

Christina

Reklamer

Om Christina Copty

psykoterapeut
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s