2. søndag i advent og 2 andre nyheder til dig

20111204-085113.jpg

Så blev det anden søndag i advent.

Det betyder selvfølgelig at der igen skal være en julegave til dig. Og for at blive i ånden med to-tallet, får du idag og resten af ugen til på lørdag kl. 23:59 en parterapi på halvanden time til dig og din kære (og det kan også være dig og din mor!) for kun kr. 600 (normalpris kr. 1.200)

“Hvad kan jeg bruge en par session til?”

Hvis du har det svært i en nær relation, hvor der er problemer med kommunikationen, eller du oplever at sidde fast i den samme, gamle konflikt, hvor du føler dig fanget, men ikke kan finde ud af, hvad det præcis er, der går galt, så kan jeg hjælpe jer. Jeg gennemgår konfliktstoffet med jer begge og I får både indsigt og redskaber til at bryde det gamle mønster, så I kan få den relation til hinanden, som I gerne vil have.

Det kan også være at din kæreste og dig har fået et barn, er blevet gift, eller er flyttet sammen – alle ting, der på overfladen ser fine ud, men som kan skabe gnidninger og problemer med at mærke jeres personlige grænser i de nye roller, og hvor I skal gå på kompromis med jeres behov. Jeg hjælper jer med at afdække de nye positioner I har i forhold til hinanden, og hjælper jer til at se, hvordan I kan finde fællesskabet igen.

Hvad det end er, der rører sig i et forhold, der er betydningsfuldt for dig, så er et “terapeutisk eftersyn” en gave, du giver dit forhold, og dermed dig selv.

“Hvad skal jeg gøre for at få en par-terapi til halv pris?”

Du sender en mail til mig på terapi@christinacopty.dk og skriver “ja tak til adventsgave nr 2” i emnelinien. Så modtager du snart derefter den første bekræftelse med anvisning til betaling, for derefter at modtage din endelige bekræftelse, der fungerer som gavebevis.

Du kan bestille tid helt frem til d. 1 marts 2012

Og så var der noget med 2 andre nyheder

Den ene er min nye brevkasse, Coptys Brevkasse, som du finder under fanebladene ovenfor. Der kan du skrive til mig, hvis du har brug for et gratis råd.  Tjek det endelig ud og fortæl dem, du kender om det, så de også kan få glæde af det.

Den anden nyhed er, at jeg nu har fået et nyhedsbrev – det finder du heroppe øverst i højre side. Der kan du skrive dig op og få nyheder om kurser, workshops og foredrag som jeg afholder i hele Danmark fra januar 2012.

Så for at opsummere:

Du kan fra idag og ugen ud til på lørdag kl 23:59 få en par terapi til halv pris.

Du kan gå ind og få gratis råd i min nye brevkasse, Coptys Brevkasse, og husk at dele det med dine venner også.

Og sidst men ikke mindst: skriv dig op til nyhedsbrevet allerede nu, og få direkte besked om kurser, foredrag og workshops i din del af landet.

Jeg ønsker dig en smuk 2. søndag i advent.

Kærlig julehilsen,

Christina Copty

Reklamer

Om Christina Copty

psykoterapeut
Galleri | Dette indlæg blev udgivet i Tilbud til dig. Bogmærk permalinket.

Hvad synes du? Skriv gerne en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s